![](scrap/images/tlo_top.png)
![](img/amerykanski_poncz/recipe.jpg)
![](scrap/images/przepisy-znak-malva_03.png)
![](img/amerykanski_poncz/map.png)
Ameryka północna
W przepisie został użyty
Cukier Trzcinowy
Dry Demerara
![](scrap/images/Akcja-trzcina_www_przepis_12.png)
4
ilość
porcji
![](scrap/images/Akcja-trzcina_www_przepis_12.png)
60 min
czas
przygotowania
![](img/amerykanski_poncz/i.png)
![](scrap/images/Akcja-trzcina_www_003_17.png)
![](scrap/images/idle.png)
składniki:
- 1 litr soku ananasowego
- 1 litr soku owocowego (koloru różowego)
- łyżeczka drobnego cukru trzcinowego Diamant Dry Demerara
- 0,5 litra wody gazowanej
- lody owocowe
- maliny i ananas
Sposób przygotowania:
- Wszystkie płynne składniki wlej do dzbanka i wymieszaj z cukrem trzcinowym.
- Dorzuć maliny i pokrojonego na kawałki ananasa.
- Na sam koniec dodaj owocowe lody. Można serwować!
![](img/amerykanski_poncz/recipes.jpg)
![](scrap/images/Akcja-trzcina_www_003_43.png)
![](scrap/images/Akcja-trzcina_www_przepis_26.png)
![](scrap/images/bg_bottom.png)
zobacz inne przepisy
z cukrem trzcinowym Diamant